Salı

İsabetli olur..



Balázs Dzsudzsák, Macaristan futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en başarılı futbolculardan birisi. Birde Gera var son zamanlarda çıkan oda bu sene Avrupa'da başarılı oldu diyebileceğimiz Fulham'ın kadrosundaydı. Gelelim Balázs Dzsudzsák'a. Fenerbahçe ile son günlerde adı anılır oldu ve transfer edildiği taktirde isabetli olacağını düşünüyorum. Mükemmel bir sol açık ve ofans yönü harika. Kalırda gitmezse Santos ile muhteşem bir ikili olurlar. Yaşı genç ve gelecek vaad eden bir yeteneğe sahip. Video kliplerin izledim ve duran toplardaki başarısı müthiş. Sürati, çalımları of ki ne of! Fenerbahçe taraftarını kombine almaya zorlayacak bir transfer olur aksi taktirde taraftarın kombine falan alacağı yok gibi. Kulübe yakın dostlar geçen sene ile bu sene arasında satılan kombinenin arasında aşırı derece fark olduğunu söylüyorlar..

Son 3 sezonu Psv'de geçiren Macar yıldız 81 maçta 28 gol atmış.. Hollanda'da ilk sezonunda şampiyonluk yaşamış ve 1 süper kupası var..

Basında çıkan haberlere göre bu iş oldu gibi ama basında çıkan haberler beklentileri öylesine yükseltiyor ki, sormayın gitsin..

Balázs Dzsudzsák, Fenerbahçe için olacaksa hayırlı olsun diyelim..